VIP - service

Bij de Antwerpse taxi centrale kunt u terecht voor alle soorten vervoer naar luchthaven bestemmingen.

Maar wat  als u echt iets speciaals heeft? Een trouwerij, een jublieum of  diverse gasten wilt laten ophalen voor een feest, een bedrijfs congres, een beurs of welk ander evenement dan ook...

Ja  , dan kunt u ook  bij ons terecht !  Hiervoor werken wij samen met enkele zeer gespecialiseerde partners , die juist voor al het overige ( vaak  speciale vervoer)  klaar kunnen staan.  Met hun  uitgebreide wagen park, de hoffelijke chauffeurs en de jarenlange ervaring in het rijden van  special service ritten.

Onze VIP-service  behelst ook  speciaal, klantgericht business vervoer naar luchthavens en elke andere bestemming.

Lees meer ( Algemene info/voorwaarden)

Image
Image

VIP serviceTrouwerijenBusiness meetingsLuxe groepsvervoerPrivate taxijust for You

Image

Samenwerkende Partner

Dat het luxe vervoer  een aparte klasse is laat zich raden. Onze perfecte keus voor u is dan ook onze samenwerking met onze gerenomeerde partner.

Dat deze luxe VIP service  een ander soort planning en organisatie inhoud  is ook vanzelfsprekend. Weet u de datum van uw evenement, business-meeting of trouwerij, dien dan vroegtijdig uw aanvraag  in, zodat wij uw bijzondere dag goed kunnen inplannen en op de dag zelf, op tijd en keurig in het pak voor u klaar kunnen staan.

Geef alle gegevens  door via onderstaand formulier en wij doen de rest....mooier kan het niet !

Heeft u direct een VIP  boeking nodig, schroom dan niet  om uw wensen  kenbaar te maken. Wij vinden ook bij spoed aanvragen, altijd een oplossing voor speciaal vervoer !

Image
Image

VIP aanvraag

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Omschrijf uw Familie/Business VIP evenement en geef duidelijk aan om hoeveel personen deze aanvraag gaat. Indien de aanvraag is voor onze VIP Luchthaven service , geeft u Vluchtnummer en vertrek/aankomst tijd op.
Invalid Input
Invalid Input